U -FLEX

Përshkrim i shkurtër:

Ajo përdoret për të absorbuar lëvizjet e shkaktuara nga ngritje të mundshme të thyer dhe depresioneve sidomos kur lëvizjet sizmike mund të shkaktojnë rezultate të rrezikshme.


Detail Product

Product Tags

Model: EHUT / EHUG / EHUF U-Flex

EHUT Ndërprerë Lloji

EHUT

ndërtimi:

artikull

pjesë

material

vërejtje

1

temat

karboni Steel

SUS304 / 316/321 PT / NPT.

2

90 ° Elbow

karboni Steel

SUS304 / 316/321

3

Seal Ring

SUS304

SUS316 / 321

4

shakull

SUS304

SUS316 / 321

5

braids

SUS304

 

6

180 ° Elbow

karboni Steel

SUS304 / 316/321

7

qani Hole

karboni Steel

SUS304 / 316/321

8

Fixing Holder

karboni Steel

SUS304 / 316/321

Specifikim:

Bore Norminal

L

W

lëvizje

Presioni punës

ins

mm

(Mm)

(Mm)

(Mm)

(Psi)

1/2

15

350

250

150

200

3/4

20

380

260

150

200

1

25

380

260

150

200

1 1/4

32

420

300

150

200

1 1/2

40

480

350

150

200

2

50

600

420

150

200

madhësia, presioni dhe lëvizja tabuluar sipër janë standarde. Ne mund të projektimit dhe të prodhojë siç kërkohet.

EHUG grooved Lloji

Microsoft Word - Doc1

ndërtimi:

artikull

pjesë

material

vërejtje

1

Grooved Tube End

karboni Steel

SUS304 / 316/321

2

90 ° Elbow

karboni Steel

SUS304 / 316/321

3

Seal Ring

SUS304

SUS316 / 321

4

shakull

SUS304

SUS316 / 321

5

braids

SUS304

 

6

180 ° Elbow

karboni Steel

SUS304 / 316/321

7

qani Hole

karboni Steel

SUS304 / 316/321

8

Fixing Holder

karboni Steel

SUS304 / 316/321

Specifikim

Bore Norminal

L

W

lëvizje

Presioni punës

ins

mm

(Mm)

(Mm)

(Mm)

(Psi)

2

50

600

420

150

200

2 1/2

65

700

540

150

200

3

80

750

600

150

200

4

100

875

750

150

200

5

125

1000

900

150

200

6

150

1150

1050

10

200

8

200

1400

1100

150

200

10

250

1545

1300

150

200

12

300

1720

1520

150

200

madhësia, presioni dhe lëvizja tabuluar sipër janë standarde. Ne mund të projektimit dhe të prodhojë siç kërkohet.

EHUF Flanged Lloji

Microsoft Word - Doc1

ndërtimi:

artikull

pjesë

material

vërejtje

1

fllanxhë

karboni Steel

SUS304 / 316/321

2

tub

karboni Steel

SUS304 / 316/322

3

90 ° Elbow

karboni Steel

SUS304 / 316/321

4

Seal Ring

SUS304

SUS316 / 321

5

shakull

SUS304

SUS316 / 321

6

braids

SUS304

 

7

180 ° Elbow

karboni Steel

SUS304 / 316/321

8

qani Hole

karboni Steel

SUS304 / 316/321

9

Fixing Holder

karboni Steel

SUS304 / 316/321

Specifikim:

Bore Norminal

L

W

lëvizje

Presioni punës

ins

mm

(Mm)

(Mm)

(Mm)

(Psi)

2

50

600

400

150

200

2 1/2

65

700

500

150

200

3

80

750

570

150

200

4

100

875

720

150

200

5

125

1000

900

150

200

6

150

1150

1050

150

200

8

200

1450

1100

150

200

10

250

1800

1200

150

200

12

300

2200

1400

150

200

madhësia, presioni dhe lëvizja tabuluar sipër janë standarde. Ne mund të projektimit dhe të prodhojë siç kërkohet.

Rakordet: JIS, ANSI, DIN, BS, JB. Etj

 


  • Previous:
  • Next:

  • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne