• Steel Corrugated Flexible Tube kanggo Gas Konektor
  • Steel Corrugated Flexible Tube kanggo Gas Konektor
  • Steel Corrugated Flexible Tube kanggo Gas Konektor
  • Steel Corrugated Flexible Tube kanggo Gas Konektor
  • Steel Corrugated Flexible Tube kanggo Gas Konektor
  • Steel Corrugated Flexible Tube kanggo Gas Konektor
  • Steel Corrugated Flexible Tube kanggo Gas Konektor
  • Steel Corrugated Flexible Tube kanggo Gas Konektor
  • indeks

About

perusahaan Ehase-Flex dumunung ing Hangzhou, near Shanghai lan Ningbo port, karo pengalaman luwih saka 40 taun, salah siji saka merek paling misuwur ing logam peserta fleksibel lan peserta expansion ing Taiwan. We sing specialized ing Manufaktur peserta fleksibel, peserta expansion, sprinkler selang fleksibel, tabung fleksibel, konektor gas, peserta karet lan spring Gunung. Our company wis dijupuk ing sistem kontrol kualitas ISO9001. kita produk FM, UL, CCC, CSA, SGS disetujoni lan 100% dites sadurunge pangiriman. Kanthi kualitas dhuwur produk kita sing digunakake digunakake ing akeh-pirang lapangan kayata Petroleum, kimia, semikonduktor, electronics, machinery, daya listrik, bangunan kapal, energi nuklir, lan wis tak Highly dikenali antarane pelanggan loro domestik lan jaban rangkah. We duwe pelanggan kayata SAMSUNG, LG, MIXC MALL, Hyatt Hotel, Marriott Hotel.

We kudu nggoleki profesional kita dhewe, ngembangaken tim lan peralatan, bisa desain lan Pabrik minangka syarat pelanggan '. Kita dianugerahi papat paten.

Kanthi teknologi majeng lan peralatan, kita kudu prodhuksi dhuwur kapasitas karo pas wektune layang. Kita sawise-sales janji punika respon ing 4 jam lan tekan situs ing 48 jam kanggo panganggo domestik, respond ing 6 jam kanggo panganggo jaban rangkah ...

 

project Gallery

  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners
  • partners