PRODUCT CLASSIFICATION

 • EH007 Conventional Sprinkler, SR
 • EH007 Conventional Sprinkler, SR
 • EH007 Conventional Sprinkler, SR
 • EH007 Conventional Sprinkler, SR
 • EH007 Conventional Sprinkler, SR
 • EH007 Conventional Sprinkler, SR
 • EH007 Conventional Sprinkler, SR
 • EH007 Conventional Sprinkler, SR
 • indeks

për

Ehase-Flex company located in Hangzhou, near Shanghai and Ningbo port,  is one of the most famous brands in metal flexible joint and expansion joint.We founded our factory in China mainland in 2006. We are specialized in manufacturing flexible joint, expansion joint, flexible sprinkler hose, flexible tube, gas connector, rubber joint and spring mount. Our company had obtained the quality control system ISO9001. Our products are FM, UL, CCC, CSA, SGS approved and 100% tested before delivery. With high quality our products are widely used in many fields such as petroleum, chemical, semiconductor, electronics, machinery, electric power, ship building, nuclear energy, and have got highly recognized among customers both domestic and overseas. We have customers such as SAMSUNG, LG, MIXC MALL, Hyatt hotel, Marriott Hotel.

Ne kemi vet kërkimeve tona profesionale, zhvillimin e ekipit dhe pajisje, mund të projektimit dhe të prodhojë si kërkesat e konsumatorëve. Ne kemi dhënë katër patentat.

Me teknologji të përparuar dhe të pajisjeve, ne kemi kapacitet të lartë prodhimin me shpërndarjen në kohë. Tona pas shitjes premtimi është përgjigjur brenda 4 orë dhe për të arritur vendin brenda 48 orëve për përdoruesit e brendshëm, të përgjigjet brenda 6 orë për përdoruesit jashtë ...

 

Project Gallery

 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët
 • partnerët