• Steel Steel Corrugated fléksibel pipah pikeun Gas panyambungna
  • Steel Steel Corrugated fléksibel pipah pikeun Gas panyambungna
  • Steel Steel Corrugated fléksibel pipah pikeun Gas panyambungna
  • Steel Steel Corrugated fléksibel pipah pikeun Gas panyambungna
  • Steel Steel Corrugated fléksibel pipah pikeun Gas panyambungna
  • Steel Steel Corrugated fléksibel pipah pikeun Gas panyambungna
  • Steel Steel Corrugated fléksibel pipah pikeun Gas panyambungna
  • Steel Steel Corrugated fléksibel pipah pikeun Gas panyambungna
  • daptar eusi

kira-kira

parusahaan Ehase-Flex lokasina di Hangzhou, deukeut Shanghai tur Ningbo port, kalawan pangalaman leuwih ti 40 taun, nyaeta salah sahiji merek kawentar di logam gabungan fléksibel tur gabungan ékspansi di Taiwan. Kami husus di manufaktur gabungan fleksibel, gabungan ékspansi, sprinkler selang fleksibel, tube fleksibel, konektor gas, gabungan karét jeung cinyusu Gunung. parusahaan urang kungsi diala sistem kadali kualitas ISO9001. produk urang anu FM, UL, CCC, CSA, SGS disatujuan tur 100% dites saméméh pangiriman. Kalawan kualitas luhur produk urang anu loba dipaké dina loba widang kayaning petroleum, kimia, semikonduktor, éléktronika, mesin, kakuatan listrik, wangunan kapal, tanaga nuklir, sarta geus meunang kacida dipikawanoh di golongan para nasabah duanana domestik jeung luar negeri. Simkuring gaduh konsumén kayaning Samsung, LG, MIXC mall, Hyatt hotél, Marriott Hotel.

Urang kudu nalungtik profésional urang sorangan, ngembang tim jeung alat, bisa ngarancang jeung rancang salaku sarat konsumén '. Kami geus dileler opat patén-patén.

Kalawan téhnologi canggih jeung alat, urang kudu ngahasilkeun kapasitas tinggi jeung pangiriman timely. Urang sanggeus-jualan janji anu ngarespon dina 4 jam na ngahontal lokasi dina 48 jam pikeun pamaké domestik, ngaréspon dina 6 jam pikeun pamaké luar negeri ...

 

proyék Galeri

  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra
  • mitra