Company Overview

Kompania Ehase-Flex vendosur në Hangzhou, pranë Shangait dhe portit Ningbo, me përvojë më shumë se 40 vjeçare, është një prej emrave më të njohur në metali përbashkët fleksibël dhe zgjerim të përbashkët në Tajvan. Ne jemi te specializuar në prodhim të përbashkët fleksibël, të përbashkët zgjerim, fleksibël çorape spërkatës, tub fleksibël, lidhës të gazit, të përbashkët gome dhe pranverë malin. Kompania jonë kishte marrë ISO9001 sistemit të kontrollit të cilësisë. Prodhimet tona janë të FM, UL, KKK, CSA, SGS miratuar dhe 100% testuar para dorëzimit. Me cilësi të lartë e produkteve tona janë përdorur gjerësisht në shumë fusha të tilla si naftës, kimike, gjysmëpërçues, elektronikë, makineri, të energjisë elektrike, ndërtimin e anijeve, energjia bërthamore, dhe kanë marrë njohur shumë në mes të konsumatorëve të dy vendas dhe të huaj. Ne kemi klientët të tilla si Samsung, LG, MIXC Mall, hotel Hyatt, Marriott Hotel.

Ne kemi vet kërkimeve tona profesionale, zhvillimin e ekipit dhe pajisjeve, mund të projektimit dhe të prodhojë si kërkesat e konsumatorëve. Ne kemi dhënë katër patentat.

Me teknologji të përparuar dhe të pajisjeve, ne kemi kapacitet të lartë prodhimin me shpërndarjen në kohë. Tona pas shitjes premtimi është përgjigjur brenda 4 orë dhe për të arritur vendin brenda 48 orëve për përdoruesit e brendshëm, të përgjigjet brenda 6 orë për përdoruesit jashtë shtetit.

Për mbi 40 vjet, ne kemi qenë të angazhuar për prodhimin e cilësisë më të mirë, produktet e arsyeshme e çmimeve dhe ofrimin e profesional shitjes shërbimi. Parim ynë është "cilësia grusht, e kreditit në këmbë e dorës". Ne mirëpresim klientët në shtëpi dhe jashtë vendit për hetim dhe vizita.

certifikatë